KUNDËRSHTARI FSHEHTË

Resumen del Libro:


libro KUNDËRSHTARI FSHEHTË

Tommy Beresford takohet vullnetare lufta Prudence Cowley, të dy pa punë dhe të holla. Ata formojnë The Adventurers të rinj, duke planifikuar për të punësuar veten jashtë me asnjë ofertë paarsyeshme refuzuar. Ata janë të përgjuara nga Z. Whittington që ndjek Tuppence të ofrojë asaj një pozicion. Ai është tronditur kur ajo i jep emrin e saj si Jane Finn. Whittington dërgon atë larg me disa para, pastaj zhduket pa lënë gjurmë.

Autores del Libro:

  • AGATHA CHRISTIE

Opciones de descarga:

Si quieres puedes conseguir una copia del libro en formato PDF y EPUB. A continuación te mostramos un listado de posibilidades de descarga disponibles

Bajar Libro
Descargar Libro PDF EPUB